0
0

Портативна колонка Xiaomi Outdoor Bluetooth Speaker Mini Black (XMYX04WM)

Отзывы:
(0)
  • Производитель: XIAOMI
  • Код Товара: 9890~01
  • Артикул: XMYX04WM
  • Наличие: В наличии
804 грн.
Нашли дешевле?
Доставка и оплата

Быстрая доставка Новой Почтой по всей Украине

Гарантия

Гарантия от 1 года. Возврат до 14 дней

Контакты

Профессиональная поддержка

  • Обзор товара
  • Отзывов (0)
  • Вопросы (0)

Портативна колонка Xiaomi Outdoor Bluetooth Speaker Mini Black (XMYX04WM) - це дуже компактна портативна колонка, забезпечує чудове звучання в будь-якій обстановці. Пристрій володіє об'ємною акумуляторною батареєю, повного заряду якої вистачає на 8 годин автономної роботи. При цьому використовувати колонку можна в будь-яких умовах, так як її корпус захищений від вологи і води за стандартом IP55.

Якісне звучання в компактній оболонці

За габаритами колонка порівнянна зі звичайною пляшкою води. Це дозволяє всюди брати її з собою: в подорожі, на природу, у відрядження, на прогулянки і т.д. Незважаючи на невеликі розміри, за рахунок хорошого динаміка діаметром 52 міліметри створюється якісне і глибоке звучання будь-якої музики. Об'ємний звук створює ефект присутності, а продумана акустична конструкція забезпечує насичене звучання будь-яких частот.

Функція прийому дзвінків

Колонку можна використовувати в якості динаміка для розмови по телефону. Вона має два вбудованих мікрофона, гасить відлуння і визначає голос. Також пристрій пригнічує навколишні шуми, тому користувач чітко і ясно чує, що говорить його співрозмовник.

До 8 годин автономної роботи

Портативна колонка має вбудований акумулятор потужністю 2600 mAh, повного заряду якого вистачає на 8 годин безперервної роботи пристрою на максимальній гучності. Можливе об'єднання колонки з іншими.

Захист від вологи і пилу за стандартом IP55

Корпус переносної колонки герметичний і надійно захищений від вологи і пилу за стандартом IP55. Це дозволяє використовувати її в будь-яких умовах, в тому числі на природі і під час дощу.

Стильний і лаконічний дизайн

Корпус колонки виконаний з високоміцних і ударостійких матеріалів, при цьому він покритий безшовною тканиною і м'яким і гумовим матеріалом. Пристрій виглядає стильно і сучасно.

Отзывов (0)

Нет отзывов об этом товаре.

Вопросы (0)

Нет вопросов о данном товаре, станьте первым и задайте свой вопрос.