0
0

Мультимедійний проектор Acer H6815BD (MR.JTA11.001)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Acer
  • Код товару: 10510~01
  • Артикул: H6815BD
  • Наявність: В наявності
37 760 грн.
Знайшли дешевше?
Доставка та оплата

Швидка доставка Новою поштою по усій Україні

Гарантія

Гарантія від 1 року. Повернення коштів чи товару до 14 днів

Контакти

Професійна підтримка

  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Роздільна здатність 4K UHD

Пориньте в абсолютно новий світ і милуйтеся зображеннями з неймовірною деталізацією і точно відтвореними кольорами. У проекціях UHD 4K декорації створюються з використанням 8,3 мільйона пікселів, що в чотири рази перевищує роздільну здатність варіанту Full HD.

Яскравість 4 000 люмен

Кришталево чисті, яскраві зображення з яскравістю до 4 000 люмен навіть на відстані при денному світлі або в середніх і великих приміщеннях.

Підтримка HDR10

Більш реалістичне та природне зображення завдяки підвищеній контрастності та розширеній палітрі кольорів, а також використанню режиму HDR10. HDR (розширений динамічний діапазон) - це технологія відображення, яка забезпечує вищий рівень контрастності чорно-білого зображення завдяки використанню "скалярного чипа" для відображення та декодування. Реалістичне відтворення зображення перетворюється на відчуття більш глибокого реалізму під час перегляду.

Роздільна здатність 1080p з частотою оновлення 240 Гц

Завдяки роздільній здатності FHD 1080p і вражаючій частоті оновлення 240 Гц для неймовірно плавного зображення ви побачите кожну деталь динамічних спортивних подій, фільмів та ігор.

Режим "Футбол

Збирайте друзів і разом переглядайте дивовижні спортивні події на величезному екрані. У режимі "Футбол" усі кольори покращуються, щоб гра виглядала ще краще.

Низька затримка вхідного сигналу - 8,4 мс

Насолоджуйтеся динамічним керуванням у перегонах, спортивних змаганнях або екшн-іграх завдяки надзвичайно низькій затримці введення - 8,4 мс.

Підтримка Blu-ray 3D

Більше ніяких пласких зображень, настав час для 3D. Завдяки підтримці Blu-Ray 3D зображення ніби вистрибує з екрана прямо у вашу вітальню.

Налаштування зображення

Відображайте зображення там, де ви хочете, без необхідності переналаштування. Регулювання зображення та цифровий зум дають змогу переміщати проектоване зображення відповідно до екрана, не змінюючи положення проектора.

4-кутова корекція

Легко і швидко виправляйте спотворення в будь-якому куті за допомогою 4-кутової корекції.

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.