0
0

Блендер стаціонарний Xiaomi Smart Blender (BHR5960EU)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: XIAOMI
  • Код товару: 10507-13
  • Артикул: BHR5960EU
  • Наявність:
3 510 грн.
Знайшли дешевше?
Доставка та оплата

Швидка доставка Новою поштою по усій Україні

Гарантія

Гарантія від 1 року. Повернення коштів чи товару до 14 днів

Контакти

Професійна підтримка

  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Xiaomi Smart Blender

Розумний блендер Xiaomi дає вам можливість легко готувати такі смачні ласощі, як освіжаючі смузі, свіжі соки та смачні супи. Змішуйте гарячі або холодні напої на свій розсуд - приготуйте до 1200 мл гарячих або 1600 мл холодних напоїв за раз.

Xiaomi Smart Blender EU

OLED циферблат

Xiaomi Smart Blender має ручку OLED для збільшення або зменшення швидкості для ефективного змішування, він також функціонує як дисплей. Сенсорні кнопки «Розклад» і «Скасувати» позбавлять вас від клопоту. У ручному режимі ви можете вибрати один із 9 налаштувань швидкості відповідно до ваших потреб змішування.

Xiaomi Smart Blender EU

Розумне керування через додаток

Підключіться до програми Mi Home/Xiaomi Home , щоб запланувати або розпочати змішування віддалено, або надсилайте рецепти з хмари та відкривайте світ поживних і смачних ласощів. Готуйте вільно, щоб отримати чудовий смак без перерви.

Xiaomi Smart Blender EU

Потужний двигун зі змінною частотою

Потужний двигун забезпечує додатковий крутний момент для ретельного змішування та вивільнення поживних речовин і аромату інгредієнтів для чудового та ніжного аромату. Двигун зі змінною частотою оснащений датчиком Холла для контролю швидкості в реальному часі, а потужність може автоматично регулюватися відповідно до навантаження, щоб запобігти уповільненню під великим навантаженням і забезпечити надійне змішування.

Xiaomi Smart Blender EU

Леза з нержавіючої сталі

Блендер оснащений товстими, гострими зубчастими лезами з нержавіючої сталі, які забезпечують подрібнення під кількома кутами для легкого змішування навіть найскладніших інгредієнтів.

Xiaomi Smart Blender EU

Банка з високого боросилікатного скла

Міцна банка великого об’єму 1600 мл витримує швидке охолодження та нагрівання без тріщин. Банка розроблена з чотирма ребристими перегородками, які переривають завихрення, що утворюється під час використання, і забезпечують ретельне змішування інгредієнтів.

Xiaomi Smart Blender EU

Плануйте до 12 годин наперед

Щоб приготувати ніжне ранкове соєве молоко перед сном: додайте соєві боби за бажанням, потім додайте воду та інші інгредієнти та заплануйте час початку. Свіже соєве молоко буде чекати вас, коли ви прокинетеся. Автоматично підтримує температуру гарячих напоїв, щоб ваші поживні та смачні ласощі завжди були під рукою.

Xiaomi Smart Blender EU

Теги: Блендер стаціонарний Xiaomi Smart Blender (BHR5960EU)

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.