0
0

Портативна колонка Xiaomi Outdoor Bluetooth Speaker Mini Black (XMYX04WM)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: XIAOMI
  • Код товару: 9890~01
  • Артикул: XMYX04WM
  • Наявність: В наявності
800 грн.
Знайшли дешевше?
Доставка та оплата

Швидка доставка Новою поштою по усій Україні

Гарантія

Гарантія від 1 року. Повернення коштів чи товару до 14 днів

Контакти

Професійна підтримка

  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Портативна колонка Xiaomi Outdoor Bluetooth Speaker Mini Black (XMYX04WM ) - це дуже компактна портативна колонка, що забезпечує чудове звучання в будь-якій обстановці. Пристрій має об'ємну акумуляторну батарею, повного заряду якої вистачає на 8 годин автономної роботи. При цьому використовувати колонку можна в будь-яких умовах, так як її корпус захищений від води та води за стандартом IP55.

Якісне звучання у компактній оболонці

За габаритами колонка порівняна зі звичайною пляшкою води. Це дозволяє всюди брати її з собою: у подорожі, на природу, на відрядження, на прогулянки і т.д. Незважаючи на невеликі розміри, за рахунок гарного динаміка діаметром 52 міліметри створюється якісне та глибоке звучання будь-якої музики. Об'ємний звук створює ефект присутності, а продумана акустична конструкція забезпечує насичене звучання будь-яких частот.

Функція прийому дзвінків

Колонку можна використовувати як динаміка для розмови по телефону. Вона має два вбудовані мікрофони, гасить відлуння і визначає голос. Також пристрій пригнічує навколишні шуми, тому користувач чітко і ясно чує, що говорить його співрозмовник.

До 8 годин автономної роботи

Портативна колонка має вбудований аккумулятор потужністю 2600 mAh, повного заряду якого вистачає на 8 годин безперервної роботи пристрою на максимальній гучності. Можливе об'єднання колонки з іншими.

Захист від вологи та пилки за стандартом IP55

Корпус переносної колонки герметичний і надійно захищений від вологи та пилу за стандартом IP55. Це дозволяє використовувати її в будь-яких умовах, у тому числі на природі і під час дощу.

Стильний та лаконічний дизайн

Корпус колонки виконаний з високоміцних та ударостійких матеріалів, при цьому він покритий безшовною тканиною та м'яким та гумовим матеріалом. Пристрій виглядає стильно та сучасно.

Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.