0
0

Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grey

Відгуки:
(0)
  • Виробник: XIAOMI
  • Код товару: 10490~01
  • Артикул: MI ELECTRIC SCOOTER 3 GRAY
  • Наявність: В наявності
16 800 грн.
Знайшли дешевше?
Доставка та оплата

Швидка доставка Новою поштою по усій Україні

Гарантія

Гарантія від 1 року. Повернення коштів чи товару до 14 днів

Контакти

Професійна підтримка

  • Огляд товару
  • Відгуки (0)
  • Питання (0)

Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grey - електричний самокат, здатний порадувати швидким, вільним та досить комфортним пересуванням по місту. Він отримав приємний суворий дизайн у міцному алюмінієвому корпусі. Завдяки складному механізму та вазі всього в 13,2 кг його можна легко транспортувати з собою всюди. Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grey оснащується електроприводом потужністю 300 Вт та аккумулятором ємністю 7,65 А/год. Максимальна швидкість, яку може розвивати самокат – 25 км/год, а дальність пробігу досягає 30 км. Гальмування здійснюється за допомогою дискової системи. Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Grey підтримує підключення до смартфону через Bluetooth, з можливістю виводити на нього всю інформацію про подорож.

Огляд Електросамокат Xiaomi Mi Electric Scooter 3 Black

Міські поїздки: швидко і з комфортом

Електросамокат Mi Electric Scooter 3 допоможе легко пересуватися містом. З його допомогою ви можете без запізнення дістатися офісу, магазину або спортивного центру. Завдяки великому запасу ходу, надійній гальмівній системі та міцній складній конструкції самокат забезпечує безпечні та комфортні умови їзди.

Фото 1 Mi Electric Scooter 3

Швидкість пересування

Сучасний двигун Mi Electric Scooter 3 зі збільшеною потужністю 300 Вт дозволяє розвивати швидкість до 25 км/год, а також здійснювати підйом у гору під нахилом до 16%. Ви не більше звертатимете увагу на міські пробки і завжди приїдете до місця призначення вчасно.

Великий запас ходу

При 100% заряді аккумулятор забезпечує до 30 км автономного пересування (точні дані залежать від швидкості, ваги користувача, характеру дорожнього покриття). Система рекуперації енергії (KERS) перетворює кінетичну енергію в електричну та поповнює заряд аккумулятора під час гальмування та руху накатом, збільшуючи запас ходу.

Фото 3 Mi Electric Scooter 3

Фото 4 Mi Electric Scooter 3

Три режими пересування

Пішохідний режим 0-5 км/рік підходить для неспішних прогулянок і для користувачів - новачків. У стандартному режимі до 20 км/од можна здійснювати прогулянки в парку або без екстриму доїхати до місця призначення. У спортивному режимі самокат розвиває швидкість до 25 км/год і не дозволить вам запізнитися на лекцію або на роботу.

Інтелектуальний захист аккумулятора

Mi Electric Scooter 3 отримав надійний літієвий аккумулятор із багатоступінчастим захистом від короткого замикання та неправильного заряду. При зниженні рівня заряду нижче 30% і, якщо самокатом не користувалися протягом кількох днів, батарея автоматично переходить у спальний режим для захисту від надмірної розрядки та продовження терміну служби.

Фото 5 Mi Electric Scooter 3

Легкий. Міцний. Надійний

Полегшена надміцна рама Mi Electric Scooter 3 виготовлена ​​з алюмінієвого сплаву Series 6 і має складну конструкцію. У складеному вигляді самокат займає зовсім небагато місця, його вага складає всього 13 кг, тому його можна брати з собою в офіс або перевозити в багажнику авто.

Фото 6 Mi Electric Scooter 3

Яскраві відбивачі

Задня світлодіодна фара, а також великий передній та двонаправлені бічні відбивачі забезпечують безпечну їзду у темну годину доби.

Фото 7 Mi Electric Scooter 3

Надійне гальмо

Удосконалений задній дисковий гальм із двома колодками дозволяє швидко зупинити самокат, щоб відреагувати на будь-яку дорожню ситуацію. Вам гарантована безпечна їзда та ефективне гальмування.

Фото 8 Mi Electric Scooter 3

Інформативний дисплей

На яскравому та великому дисплеї Mi Electric Scooter 3 ви зможете прочитати подробиці про подорож: про швидкість руху, заряд аккумулятора, роботу фар та інші деталі. Обновлений дизайн дисплея без роздільників забезпечує більше місця для відображення інформації та легше зчитування даних.

Фото 9 Mi Electric Scooter 3

Фото 10 Mi Electric Scooter 3

Підключення через Bluetooth

Синхронізуйте Mi Electric Scooter 3 з мобільним додатком Mi Home, щоб отримати актуальну інформацію про роботу вашого електротранспорту та планувати майбутні поїздки. У додатку ви без проблем зможете обновити прошивку, заблокувати або розблокувати скутер.

Характеристики

Основні

Вікова група Взрослий
Максимальна швидкість 25 км/рік
Назначення Для дорослих
Діаметр коліс 8.5"
Кількість коліс 2
Запас ходу до, км

?

30 км
Кут підйому 16°
Максимальне навантаження 100 кг
Особливості

Вологозахист

Дисплей

Додаток iOS/Android

Складна конструкція

Номінальна потужність 300 Вт
Пікова потужність 600 Вт
Акумуляторна батарея Li-ion
Час повної зарядки 5.5 рік
Додатково На складання йде всього 3 секунди
Місткість аккумулятора: 7650 мАг, 275 Вт г
Індикатор заряду аккумулятора: так
Розташування гальма: ручний
Рекомендований ріст до 120 - 200 см
Тип гальма: дискові
Пиловологозахист: IP54
Шини: пневматичні
Гальмівний шлях: 6.2 м
Розмір у складеному вигляді: 1080 x 430 x 490 мм
Підвійна система гальмування
E-ABS переднього колеса
Колір Чорний
Розміри 1080 х 430 х 1140 мм
вага 13.2 кг
Комплектація Електросамокат
Зарядний пристрій
Т-подібний шестигранний ключ
Підовжувач
Гвинт x 5
Керівництво користувача
Технічні характеристики, важлива інформація

Гарантія

Гарантійний термін 12 місяців
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без попередження.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до Закону України "Про захист прав споживачів України"
Відгуки (0)

Відгуків про цей товар ще не було.

Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.